Jack Goes to Albert Heijn

Fresh, frozen jackfruit for consumers

Beste Sandy en Ties,

Jackfruit is door The Guardian uitgeroepen tot het antwoord op het mondiale voedselvraagstuk. En Allerhande heeft jackfruit benoemd tot de foodtrend 2020. Graag zorgen we er samen met jullie voor dat we deze trend snel bij Albert Heijn in de schappen terug zien.

Meet Jack is de enige partij die vers(gevroren) jackfruit naar Nederland haalt. Onze pay off: a fruit for meat lovers. Want: vlezig, vezelrijk, goed op smaak te brengen.

Onze producten zijn vegan en bieden gemak, smaak & bite. En, onze USP, allen gemaakt met verse (onrijpe) jackfruit. Geen uitgezoek naar 'waar is het nu eigenlijk van gemaakt?' – maar duidelijkheid op het etiket.

We hebben een bapao met rendang vulling, een pouch bag gyros (IQF), worsten met 'knak' (alginaat), een Meet Ball en een spread (Jack & Jeanette). Maar we hebben nog veel meer ideeën en bespreken deze graag met jullie om te kijken wat passend is voor Albert Heijn en AH To Go.

Onze presentatie biedt genoeg inspiratie en aanknopingspunten voor een tasting, daar zijn we van overtuigd. Kunnen we op 3 of 4 juni bij jullie langskomen voor een kennismaking?

Marjolein & Kaline

SERVE JACKFRUIT DISHES THAT PEOPLE LOVE

order jackfruit