Jack Goes to Udea

Fresh, frozen jackfruit for consumers

Beste Nico,

Jackfruit is door The Guardian uitgeroepen tot het antwoord op het mondiale voedselvraagstuk. En ook de Nederlandse media bericht met regelmaat over de opmars van dit nieuwe (vrucht)vlees. Graag zorgen we er samen met jullie voor dat we deze trend snel bij Udea in de schappen te zien is.

Meet Jack is de enige partij die vers(gevroren) jackfruit naar Nederland haalt. Onze pay off: a fruit for meat lovers. Want: vlezig, vezelrijk, goed op smaak te brengen.

Onze producten zijn vegan en bieden gemak, smaak & bite. En onze USP: allen gemaakt met verse (onrijpe) jackfruit. Geen uitgezoek naar 'waar is het nu eigenlijk van gemaakt?' – maar duidelijkheid op het etiket.

We hebben een bapao met rendang vulling, een pouch bag gyros (IQF), worsten met 'knak' (alginaat), een meatball en een spread (Jack & Jeanette). Maar we hebben nog veel meer ideeën en bespreken deze graag met jullie om te kijken wat passend is voor jullie formule.

Onze presentatie biedt genoeg inspiratie en aanknopingspunten voor een tasting, daar zijn we van overtuigd. Kunnen we hiervoor volgende week een afspraak maken?

Marjolein & Kaline

SERVE JACKFRUIT DISHES THAT PEOPLE LOVE

order jackfruit