Jack Goes to Hotel Mitland

Fresh, frozen jackfruit for consumers

Beste Jos, Linn en Danielle,

Jackfruit is door The Guardian uitgeroepen tot het antwoord op het mondiale voedselvraagstuk. En ook de Nederlandse media bericht met regelmaat over de opmars van dit nieuwe (vrucht)vlees. Graag zorgen we er samen met jullie voor dat we deze trend snel bij Hotel/bowling Mitland op de menukaarten terug zien.

Meet Jack is de enige partij die vers(gevroren) jackfruit naar Nederland haalt. Onze pay off: a fruit for meat lovers. Want: vlezig, vezelrijk, goed op smaak te brengen. Onze producten zijn vegan en bieden gemak, smaak & bite. En, onze USP, allen gemaakt met verse (onrijpe) jackfruit. Geen gezoek naar 'waar is het nu eigenlijk van gemaakt?' – maar duidelijkheid op het etiket.

We hebben burgers, rendang, kroketten, bitterballen, een bapao met rendang vulling, een pouch bag gyros (IQF), worsten met 'knak' (alginaat), een meatball en een spread (Jack & Jeanette). Maar we hebben nog veel meer ideeën en bespreken deze graag met jullie om te kijken wat passend is voor jullie chefs en gasten.

Zelf ben ik goed bekend met jullie locatie door mijn jarenlange werk bij Mitland. Ik meen dat wij echt een toevoeging zijn voor jullie.

Onze presentatie biedt genoeg inspiratie en aanknopingspunten voor een gezamenlijke en uitgebreide tasting, daar zijn we van overtuigd. Kunnen we hiervoor volgende week een afspraak maken?

Jan van Veelen
06 156 75 75 3